Alex van der Meer

Hoofd-communicatie

"In een gezonde democratie is het belangrijk dat iedere stem gehoord wordt"

 

Alex van der Meer is 23 jaar oud en komt uit Utrecht. Hij heeft 4 jaar toegepaste psychologie gestudeerd en volgt nu zijn nieuwe opleiding: psychologie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het spelen van gitaar, sport hij regelmatig en gaat hij graag naar concerten.

"Het is relatief zeldzaam voor een psychologiestudent om zich in te zetten in de politiek, een gebied dat gedomineerd wordt door individuen met een achtergrond in bedrijfskunde, politicologie of rechten. Desondanks voel ik de noodzaak om mijn stem te laten horen, met name omdat rechtse jongeren vaak niet de aandacht krijgen die ze verdienen in maatschappelijke discussies over belangrijke thema's zoals klimaat, onderwijs en huisvesting. Als wij een gezonde democratie willen, is het belangrijk dat elke stem gehoord wordt."

Als bestuurslid communicatie wil ik graag zorgen dat JONG21 niet alleen fysiek, maar juist ook online op de kaart wordt gezet. Daar zitten de jongeren en ligt enorm veel potentieel. Daarnaast moet worden uitgestraald dat JONG21 een plek is waar rechtse jongeren zich thuis kunnen voelen.

Contact